SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Položka je ve slevě -10%

BabyMix Pejsek s projektorem 17132 růžový kód: 909465

BabyMix Pejsek s projektorem 17132 růžový

Pejsek s projektorem a s melodií.

563 Kč s DPH

507 Kč s DPH
18,77 EUR

Esito Zimní Fusak SOFT DUO Plus černo- červený kód: 34305

Esito Zimní Fusak SOFT DUO Plus černo- červený

Velmi kvalitní multifunkční, klasický a praktický zimní fusak do kočárku i do autosedačky Esito SOFT DUO Plus pro děti o ...

1 650 Kč s DPH
61,11 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 


 

Dne 24,25,26 a 31.12.2017-01.01.2018 VE STÁTNÍ SVÁTEK máme na všech pobočkách ZAVŘENO.

 

Provozováno CMS / Eshop (c)2017 Czechproduct.cz s.r.o. | podpora | mapa webu
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -