SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Sambaby Fusak do kočárku MOOSE šedá / kožešina černo- hnědá kód: 18406

Sambaby Fusak do kočárku MOOSE šedá / kožešina černo- hnědá

Zimní fusak do kočárku, kožešina černo-bílá.

1 500 Kč s DPH
55,56 EUR

Babydesign jídelní plastová židlička LOLLY 05 kód:

Babydesign jídelní plastová židlička LOLLY 05

Jídelní židlička pro děti od cca 6 měsíců do 3 let.

2 420 Kč s DPH
89,63 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 

 


 

Dne 28.09.2017 na státní svátek bude na všech pobočkách Sambaby s.r.o ZAVŘENO.

Provozováno CMS / Eshop (c)2017 Czechproduct.cz s.r.o. | podpora | mapa webu
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -