SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Položka je ve slevě -9%

Bella Happy Startovací set - VELKÝ kód:

Bella Happy Startovací set - VELKÝ

Pleny 2-5kg, 2xhygienické vložky, 2xkalhotky do porodnice, prsní vložky, čistící ubrousky, TRIKO ZDARMA

531 Kč s DPH

485 Kč s DPH
17,96 EUR
Položka je ve slevě -10%

Tega Baby Koupelnový set - Méďa kód:

Tega Baby Koupelnový set - Méďa

Vanička,lehátko do vany,osuška,žínka,hřeben+kartáč, teploměr zdarma

779 Kč s DPH

699 Kč s DPH
25,89 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 

 

 


 

Na pobočce v Ostravě máme stále výprodej kojeneckého textilu. Různé kousky za 69,-Kč body, trika, kraťasy, letní overaly.....

Provozováno CMS / Eshop (c)2017 Czechproduct.cz s.r.o. | podpora | mapa webu
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -