SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Klupš Jídelní židlička AGA C1 šedá kód: 533656

Klupš Jídelní židlička AGA C1 šedá

Dřevěná jídelní židlička..

990 Kč s DPH
39,6 EUR
Položka je ve slevě -4%

Bella Happy Startovací set - Maxi kód:

Bella Happy Startovací set - Maxi

Zvýhodněný Maxi set do Porodnice + Dárek hračka+ubrousky...

829 Kč s DPH

799 Kč s DPH
31,96 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality


 

Platí pouze pro e-shop objednávky.

-------------------------------------------------

 

 

 


 

Doprava zdarma při objednávce nad 1000,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -