SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Sambaby ochranný mantinel velvet šedý kód: 60957

Sambaby ochranný mantinel velvet šedý

Mantinel - velvet 180/35cm...

650 Kč s DPH
26 EUR

Cybex Solution Z-fix Autumn Gold kód:

Cybex Solution Z-fix Autumn Gold

ECE R-44/04, skupina II/III, 15-36 kg (3 -12 let).

6 290 Kč s DPH
251,6 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 

Platí pouze pro e-shop objednávky.


 

Snížili jsme pro Vás  minimální objednávku na 500,-Kč pro dopravu zdarma.

Provozováno CMS / Eshop (c)2018 Czechproduct.cz s.r.o. | podpora | mapa webu
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -