SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

INFANTINO SADA CHRASTÍTEK A KOUSÁTEK GIFT SET kód: 151275

INFANTINO SADA CHRASTÍTEK A KOUSÁTEK GIFT SET

11-dílná sada chrastítek a kousátek obsahuje chrastítko ve tvaru květiny, korálkové chrastítko s měkkými kousátky, 8 pro ...

499 Kč s DPH
19,96 EUR

BEABA JÍDELNÍ SADA SILIKONOVÁ 4-DÍLNÁ NIGHT BLUE kód: 135065

BEABA JÍDELNÍ SADA SILIKONOVÁ 4-DÍLNÁ NIGHT BLUE

Sada talíře, misky, kelímku na pití a lžičky z vysoce kvalitního silikonu je ideální pro první samostatné krmení.

699 Kč s DPH
27,96 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

Akční ceny na autosedačky AVIONAUT

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Totální výprodej textilu - Body 69,-Kč - Dupačky 99,-Kč - kabátky,mikiny-159,-Kč - polodupačky 69,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -