SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Amy Povlečení do postýlky 4.díl Méďa velký modré kód: 1294

Amy Povlečení do postýlky 4.díl Méďa velký modré

Při výrobě dětského povlečení byla použita 100% bavlněná tkanina, která je ohleduplná k jemné dětské kůži.

650 Kč s DPH
26 EUR

Taf Toys Hrací deka Severní pól 4 roční období kód: 122458

Taf Toys Hrací deka Severní pól 4 roční období

Hrací deka s krásnými ilustracemi byla navržena tak, aby nabídla pocit bezpečí a pohodlí miminku již od narození.

969 Kč s DPH
38,76 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

Nově na prodejně v Ostravě i v Olomouci.

Nově na prodejně v Ostravě.

 

 

 

 

 

 

 


 


Tento měsíc sleva -15% na všechny skříně, komody, postýlky i lůžkoviny. 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -