SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Kapsář na dětskou postýlku- modrý kód:

Kapsář na dětskou postýlku- modrý

kapsář na dětskou postýlku cca 45 x 58 cm

340 Kč s DPH
13,6 EUR

BabyMix elektrické autíčko AUDI R8 červené kód: 908277

BabyMix elektrické autíčko AUDI R8 červené

Auto na akumulátor, včetně dálkového ovládání.

4 799 Kč s DPH
191,96 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 

Platí pouze pro e-shop objednávky.


 

 Nová kolekce Maxi-Cosi 2018 již skladem. - Nová kolekce JEDO kočárků 2018 skladem.

Provozováno CMS / Eshop (c)2018 Czechproduct.cz s.r.o. | podpora | mapa webu
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -