SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Položka je ve slevě -10%

Joolz HUB set Quadro podvozek + sedátko | Nero+nánožík + hluboká korba kód: 39354

Joolz HUB set Quadro podvozek + sedátko | Nero+nánožík + hluboká korba

Set kočárku obsahuje: podvozek, sportovní sedačku, nánožník ,hlubokou korbu.

27 770 Kč s DPH

24 993 Kč s DPH
999,72 EUR

NUK FC Kiddy Cup Dětská láhev 300 ml modrá kód: 7159

NUK FC Kiddy Cup Dětská láhev 300 ml modrá

Pro děti, které okusují měkká pítka

229 Kč s DPH
9,16 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality


 


Totální výprodej textilu - Body 69,-Kč - Dupačky 99,-Kč - kabátky,mikiny-159,-Kč - polodupačky 69,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -