SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Duet Baby Dětská deka do kočárku 890 modrá kód: 70853

Duet Baby Dětská deka do kočárku 890 modrá

Jemná tenčí deka vhodná do kočárku...

110 Kč s DPH
4,4 EUR

Baby Einstein Deka na hraní Bold New World 0m+ kód: 113985

Baby Einstein Deka na hraní Bold New World 0m+

Upoutejte pozornost vašeho mrňouska neuvěřitelnými barvami a vzory s vysokým kontrastem, které pomáhají děťátku soustřed ...

1 990 Kč s DPH
79,6 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

Nově na prodejně v Ostravě i v Olomouci.

Nově na prodejně v Ostravě.

 

 

 

 

 

 

 


 


Totální výprodej textilu - Body 69,-Kč - Dupačky 99,-Kč - kabátky,mikiny-159,-Kč - polodupačky 69,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -