SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

BabyMatex kojící šátek F1 kód: 060530

BabyMatex kojící šátek F1

Kojící šátek pro klidné krmení v soukromí.

499 Kč s DPH
19,96 EUR

BabyMatex Prodyšná podložka/vložka do kočárku šedá kód: 025560

BabyMatex Prodyšná podložka/vložka do kočárku šedá

Prodyšná podložka/vložka do kočáku z pěny MEMORY FOAM

499 Kč s DPH
19,96 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

Akce -10% na kočáeky Tutis UNO

Akční ceny na autosedačky AVIONAUT

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Totální výprodej textilu - Body 69,-Kč - Dupačky 99,-Kč - kabátky,mikiny-159,-Kč - polodupačky 69,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -