SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Ski Hop Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Netopýr 325ml, 12m+ kód: 028250

Ski Hop Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Netopýr 325ml, 12m+

Tato krásná termoska z nerezové oceli s potiskem udrží dětskou porci teplou či studenou.

579 Kč s DPH
23,16 EUR

BabyBjörn ergonom.nosítko MOVE Grey 3D Mesh kód: 990181

BabyBjörn ergonom.nosítko MOVE Grey 3D Mesh

Nosítko je navrženo pro podporu a držení optimální pozice dítěte

3 290 Kč s DPH
131,6 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

Skladem již na všech prodejnách!!

Nově na prodejně v Ostravě.

Nově v Sambaby autosedačky AVIONAUT

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Totální výprodej textilu - Body 69,-Kč - Dupačky 99,-Kč - kabátky,mikiny-159,-Kč - polodupačky 69,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -