SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Petite&Mars Kočárek sportovní Street Classy Chic kód:

Petite&Mars Kočárek sportovní Street Classy Chic

Kompletní kočárek Street, včetně stříšky v unikátním nadčasovém provedení Classy Chic z řady Premium Line.

6 790 Kč s DPH
271,6 EUR

XKKO Klipy na dudlík 2ks - Little Stars Cyan MIX kód: 578710

XKKO Klipy na dudlík 2ks - Little Stars Cyan MIX

Šňůrka obsahuje praktický klip, který umožňuje pevné a stabilní připevnění k oděvu dítěte a chrání dudlík před ušpinění ...

119 Kč s DPH
4,76 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality


 

 

Nově na prodejně v Ostravě a Brně.

 

 

 

 

 

 

 


 

SLEVA na všechny sportovní kočárky -10%

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -