SAMBABY s.r.o.

Těšínská 85, Slezská Ostrava, tel./fax: 596 242 222, e-mail: sambaby@sambaby.com

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

 
Novinky

Eevi body 3ks potisk modré kód: 879769

Eevi body 3ks potisk modré

Balení 3ks body s potiskem.....

276 Kč s DPH
11,04 EUR

Tako Kočárek Laret Imperial 03 Silver Pearl kód:

Tako Kočárek Laret Imperial 03 Silver Pearl

Nová generace kočárků Tako, luxus nejen pro vaše miminko.

17 999 Kč s DPH
719,96 EUR
ukázat všechny nově zařazené položky
Aktuality

 

Platí pouze pro e-shop objednávky.


 

Doprava zdarma při objednávce nad 1000,-Kč

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Odkaz: SAMBABY  - CZECHPRODUCT - TVORBA WEBŮ -